Information - Covid 19

20 AUG 2021 14:55
Viktig information och hur vi ska hjälpas åt att vara rädda om varandra!
  • Skapad: 20 AUG 2021 14:55

Du som är ridskoleelev är välkommen till ridskolan i samband med din ridlektion. Max två medföljande per elev. Detta för att minska antalet personer som rör sig samtidigt på anläggningen.

Vi följer noga utvecklingen av Coronasituationen och uppdaterar oss dagligen med lägesinformation från Folkhälsomyndigheten och Svenska ridsportförbundet.

Detta gäller tills vidare:

• Hästlistan finns på anslagstavlan i stallet.
  • Lånar du hjälm/väst så desinficera sakerna innan du lämnar tillbaka dem med sprayflaskan och papper som finns på altanen.
  • Stallet: In i stallet går endast de som ska göra iordning häst, en vuxen medhjälpare får följa med in om du inte klarar att göra iordning hästen själv eller med hjälp av stallvärdar.
  • Läktaren är öppen, men viktigt att ni håller avstånden.
  • Känner du dig krasslig, stanna hemma!
  • God handhygien är viktig, tvätta händerna noga med tvål och vatten, hellre en gång för mkt!
  • Max två personer åt gången i sadelkammaren.
  • Nys och hosta i armvecket
  • Håll avstånd till varandra.
  • Personal har rätt att skicka hem den som verkar hängig.
  • Personalen desinficerar alla kontaktytor i stall, klubbhus och ridhus dagligen.

Genom att vi alla tillsammans tar ansvar så hoppas vi kunna minska en snabb smittspridning och därigenom kunna hålla vår verksamhet öppen.

Det viktigaste är att hålla avstånd och undvika närkontakt samt att man stannar hemma och testar sig vid minsta symptom.

Tänk på att direktiven gäller även dig som har haft Covid eller är vaccinerad.

Tack för att du hjälper oss och visar hänsyn, omtanke och ansvar!

Hälsningar från Styrelse och personal på Stora Höga Ridklubb