Hoppa till sidans innehåll

Förändringar inför VT 2021

14 DEC 2020 11:40
  • Skapad: 14 DEC 2020 11:40

Terminen är snart slut, 22 december är sista dagen för i år. Vi startar upp vecka 1 igen och då är det en del förändringar med ridlärarna.

Både Sofia och Maria O har studerat och trappat ner hos oss, men nu är de färdiga i skolan och kommer arbeta heltid i sina nya branscher. Detta innebär att de kommer sluta hos oss till jul, detta är så klart jättetråkigt då bägge har varit hos oss i många år och är väldigt populära instruktörer. Vi tackar dem för deras tid hos oss och önskar dem lycka till i framtiden! Ni kommer förhoppningsvis träffa dem ändå ibland då bägge kan tänka sig att vara vikarier!

Det har tagit lite tid att få ihop en bra och långsiktig lösning för framtiden! Men nu är det klart att vi anställer Emma Sjögren till både lektioner och stalltjänst. Emma gick i somras Ridledarutbildningen och har redan varit timanställd hos oss under året. Hon har redan blivit en omtyckt instruktör och vi är så glada att vi kunde erbjuda Emma en tjänst.

Då Anna-Karin har jobbat fredagskvällar i över 10 år så kände hon att det var dags att få lite längre helger och kunna umgås mer med familjen, så vi kommer att strukturera om kvällarna lite. Karin kommer stanna kvar vilket vi är jätteglada över!

Så vårterminen ser ut så här med instruktörer:

Karin: Måndag

Emma: Tisdag, fredag och lördag.

Anna-Karin: Onsdag och torsdag.

Skribent: Maria Hake
E-post: Adressen Gömd

i STORA HÖGA

 

 

 

Mitronic

 

MR

 

 

 

 

Stena_Logo_Tagline

unnamed.png

 

Logotype_JPG.jpg

 

uklum

Postadress:
Stora Höga RK - Ridsport
Smundstorp 214
44493 Spekeröd

Kontakt:
Tel: +46303777995
E-post: personal@storahogari...

Se all info