Idrottsrabatten

31 AUG 2020 12:29
Idag börjar vi dela ut höstens Idrottsrabatter. Det ger en stor inkomstkälla till ridklubben under året och behövs för att kunna underhålla och köpa ny utrustning till hästarna. Så vi hoppas att vi alla kan hjälpas åt! :-)
  • Skapad: 31 AUG 2020 12:29

Vårens försäljning gav en inkomst på 34 000:-!! Häftet innehåller ett antal butiker i vårt område, som har riktigt bra rabatter. Redan efter 1-2 användningar av häftet så har det betalat sig själv.

Du får två häfte till priset av ett!! Dels ett fysiskt häfte samt ett en kod på insidan häftet som man kan använda i sin mobil!

Te.x. om man utnyttjar Kvantum i Stenungsund två ggr, en barnfamilj handlar lätt för över 1000:-, då har man fått 200:- i rabatt  och häftet är intjänat och ridklubben har fått 75:-. Passa även på att inhandla ridkläder, hjälm eller skor med 10 % rabatt på Sjöängens ridshop. Även Adenmarks, Cassels, Mc Donalds, Eurosko, Iems, Vallens food and friends, Team Sportia, The bodyshop, Gripsholm, Lekia, Ti amo och mycket annat finns med!

Så hämta era häften hos ridlärarna och redovisa dem senast 15 oktober.

Vi har tänkt att alla medlemmar säljer/köper minst två häfte var, så blir det inte så mycket att sälja för några få! Vi har 360 häften som vi ska sälja.

Göteborgshäftet kostar 150 kr/st och föreningen behåller mellan 75-100 kr per sålt häfte, beroende på hur många vi säljer.

Vi har även några Uddevallahäften, de kostar 100:-/st. De kommer inte förrän ca 15/9.

Vi startar försäljningen den 31/8 och redovisning sker SENAST 15 oktober. De som inte redovisat eller lämnat tillbaka osålda häften innan 15/4 kommer att faktureras för uttagna häften. Lägg pengarna i ett kuvert, märk med Ert namn och lämna till ridläraren. Det går även bra att sätta in dem på bg. 5434-8289 eller swisha till 123 303 32 89.

Fixar vi detta så får vi in: 35 000 kronor!!

Tack för hjälpen och lycka till!