Ledig tjänst - vi söker ridlärare

04 MAJ 2021 17:54
Är du positiv, pedagogisk och har erfarenhet av att hålla ridlektioner för barn och vuxna så är du välkommen att söka vår lediga tjänst. Kanske känner du någon som kan passa hos oss? Tipsa gärna!
  • Skapad: 04 MAJ 2021 17:54

Om föreningen

Stora höga Ridklubb är den lilla föreningen med den stora gemenskapen. Vi har 20 hästar i ridskoleverksamheten och är en arbetsgrupp på 7 personer. Ridlärarna deltar regelbundet på clinics samt fortbildnings- och utvecklingsdagar. Vi har 280 uppsittningar i veckan Utöver ridlektioner så har vi en bred fritidsverksamhet och särskilda projekt för till exempel integration, ungdomsledare och utbildning av unghäst. Vi har en bred tävlingsverksamhet både för lektionsryttare och licensierade ryttare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är ridlektioner för barn och vuxna, men enklare stalltjänst i anslutning till lektion förekommer.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för hästar och har erfarenhet av att hålla ridlektioner för barn och vuxna. Du bemöter alla elever och besökare på ett positivt och pedagogiskt sett. Du är trygg i de rutiner som finns för hästhantering på en ridskola och agerar på ett föredömligt vis kring hästar och elever i stallmiljön.

Relevant utbildning eller dokumenterad erfarenhet inom yrket.

Anställningsvillkor

Vi omfattas av Kommunals kollektivavtal för ridinstruktörer/ridlärare, hästskötare och övrig personal hos ridhusföretag.

Timanställning: 6h/vecka eller efter överenskommelse.

Tillträde: Augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Sök tjänsten

Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sök tjänsten via e-post till This is a mailto link. Bifoga CV och personligt brev.

Vid frågor om tjänsten kontakta verksamhetschef Maria Hake 0707-27 77 60.

Varmt välkommen med din ansökan!