Välkomna till en ny termin

10 AUG 2020 10:27
Idag startar vi upp höstterminen och hälsar alla gamla och nya elever välkomna! Vi är så glada att kunna välkomna vår nya instruktör Karin Carlsson! :-) Viktig info angående Covid-19 nedan som är viktigt att ni tar del av.
  • Skapad: 10 AUG 2020 10:27

Karin kommer ha måndagslektionerna, Emma har de tre första lektionerna på tisdagar, de två första på onsdagar samt lördagslektionerna, Sofia har de två sista lektionerna på tisdagar, Maria O de de tre sista på onsdagar och Anna-Karin har torsdagar och fredagslektionerna. Nina har hoppträningar för privatekipage. Hanna fortsätter som "Vuxen i stallet" på lördagar.

Så det känns som vi kommer ha en fantastisk grupp med ridlärare under kommande termin. :-)

Grattis till Emma som under sommaren har gått Ridledarutbildningen! :-)

Angående Covid-19 så följer vi Folkhälsomyndigheten och Ridsportförbundets rekommendationer!

Vi skall tillsammans med alla våra elever, föräldrar och medlemmar göra vårt bästa för att minska en snabb smittspridning covid -19 (coronaviruset).

Du som är ridskoleelev är välkommen till ridskolan i samband med din ridlektion. Kom i lagom tid före lektionen och åk hem så snart du är klar. Max en medföljande per elev. Detta för att minska antalet personer som rör sig samtidigt på anläggningen.

Kom inte till anläggningen när du inte har ridlektion. Denna begränsning gäller även för dig som är ministallvärd. Alltså inga ministallvärdar tills vidare!

Våra STALLVÄRDAR kommer att fortsätta vara i tjänst för att kunna hjälpa våra elever på bästa sätt!

Stallkul är inställt tills vidare.

Vi följer noga utvecklingen av Coronasituationen och uppdaterar oss  dagligen med lägesinformation från Folkhälsomyndigheten och Svenska ridsportförbundet.

Följande riktlinjer gäller för den närmaste tiden

• Personalen desinficerar alla kontaktytor i stall och ridhus dagligen. På toaletter och i klubbhus desinficeras kontaktytor två ggr per dag.
  • Känner du dig krasslig, stanna hemma!
  • God handhygien är viktig, tvätta händerna noga med tvål och vatten, hellre en gång för mkt! Använd papper när ni torkar händerna.
  • Håll dörrar i stallet öppna.
  • Nys och hosta i armvecket
  • Ta inte i hand eller krama varandra.
  • Försök hålla avstånd till varandra.
  • Personal har rätt att skicka hem den som verkar hängig.
  • Cafeterian säljer endast förpackade varor och endast personal och cafébiträde får vistas i köket.

Vi vädjar även till er som har hästar uppstallade på StHRK att inte ta med extrapersoner till anläggningen.

Genom att vi alla tillsammans tar ansvar så hoppas vi kunna minska en snabb smittspridning och därigenom kunna hålla vår verksamhet öppen.

Tack för att du hjälper oss och visar hänsyn, omtanke och ansvar!

Hälsningar från

Styrelse och personal på Stora Höga Ridklubb