Nyheter från SDF

Göteborgs Handikappsridklubb byter nu namn till Lunna Ridklubb.

Nu ligger datum ute i TDB för höstens divisioner samt distriktsmästerskap. Datumen för höstens tävlingsansökan har även förlängts på grund av rådande covid-19 restriktioner. Vi håller tummarna för att kunna genomföra tävlingsverksamheten till hösten.

Information om EHV-1

(2021-03-18 10:28)

Tävlingsmöte 8 april

(2021-03-12 11:56)
Välkomna till tävlingsmöte 8 april med information från distriktets tävlingskommitté samt föreläsningen "Utmaningar som hoppdomare” med Annika Phil.

Undantaget för enstaka tävlingar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare tas bort till följd av den ökade smittspridningen. Detta gäller från och med 1 mars till och med 31 mars. Yrkesmässig idrott fortsätter tills annat beslut tillkommer.

Information till Grönt Kort handledare om administration samt ny kompetensbeskrivning och eventuell dispensansökan.

DUS Årsmöte 24 mars

(2021-02-08 20:20)
Snart är det dags för DUS årsmöte, detta året digitalt via teams den 24/3 kl 19.00. Efter mötet öppnas det upp för frågor och diskussion. Har ni frågor redan nu så får ni gärna kontakta Johanna Forsman, Alva Björklund eller Maja Simonsson i DUS.

Pandemilagen som trädde i kraft 10 januari ställer nya krav på ridskola, anläggning och tävlingsverksamhet.

Fortbildningen för överdomare i dressyr flyttas från 31 januari till 23 januari -21.