Progamridning för Anki Tifeldt

05 MAR 2012 10:12
Programridning för Anki Tifelt,

Tag tillfället i akt och slipa tävlingsformen inför vårsäsongen! Anki Tifelt kommer till Stora Höga Ridklubb för programridning på Påskdagen 8 april, 12-16.
Varje ekipage får rida valfritt kortbaneprogram och erhåller skriftliga och muntlíga kommentarer. Möjlighet att rida om vissa delar av programmet ges.
Obs! Endast för medlemmar.

Ange i din anmälan vilket program du vill rida. Startlista kommer att ordnas i programordning och anges några dagar i förväg.

Kostnad 150 kr per ekipage och anmälan är bindande.

Anmäl dig till This is a mailto link alt via SMS till 0705-252501

TS
  • Uppdaterad: 03 JUL 2013 00:12

Anki Tifelt är utbildad ridinstruktör på Strömsholm. Hon är godkänd B-tränare licensierad av SRF och har arbetat och vidareutbildat sig hela tiden inom ridsporten med dressyr som största intresse. Är medlem i SDK Svenska Dressyrtränarklubben sedan starten samt Dressyrringen.

Anki har själv ridit o tävlat dressyr upp på elitnivå i många år, hon har startat o utbildat själv ett 10-tal hästar upp till svår Dressyr samt även ridit Grand Prix på 2 hästar.

Ankis elever har bland annat SM-segrar i ponnydressyr samt även elever med placeringar i Junior-SM och NM. Ett flertal ekipage har nått Prix StGeorge-nivå och några har nått ända till Intermediere1. Många av Ankis elever har utbildats från grunden upp till Intermediere-nivå.

Dom flesta av Ankis egna hästar har utbildats från inridning till svår klass av henne själv. 3 stycken är utbildade och sålda till USA där dom har haft fina framgångar. Just nu är det Ankis egna hästar Dona doni och Filippus som skall ut i hetluften och tävla Grand Prix.

Skribent: Inger Bengts