Mental träning kurs 6+20 maj

25 APR 2012 15:34
Grundkurs i mental träning för Dennis Hallberg.

Mental träning är ett samlingsbegrepp för en massa olika saker. Det används av den som vill utvecklas i sin idrott och använda sin fulla förmåga och det kan handla om stresshantering, koncentrationsövningar, självförtroendeträning, mål och målbildsträning, kvaliteten i träningen. Mentala planer för både träning och utvärdering av träningen, men också om relationer, grupprocesser och ledarskap.

• Uppdaterad: 03 JUL 2013 00:11

Denna utbildning är i på två tillfällen.

Gärna 16 år eller äldre.

Söndagen den 6 maj kl 13-15 på Kvantum Arena

Söndagen den 20 maj kl 13-15 på Kvantum Arena

Fika ingår

När man anmäler sig så är det till båda tillfällena.

Pris: 200 kr för medlemmar och 300 kr för icke medlemmar

Anmälan till Inger Bengts (This is a mailto link)

Vem är Dennis Hallberg?

Jag har jobbat i snart 20 år med att utbilda, träna och coacha idrottare och motionärer att nå och drömmar.

Har 225 poäng i psykologi och har genom åren utvecklat och förkovrat mig i allt från mental till fysisk träning, träningslära.

Tränar en hel del själv. Idag är det mest löpning, längdskidor och styrketräning som gäller för mig. Har också sysslat med kajak, badminton, landbandy och ridning.

Har ägnat mitt liv åt att hjälpa idrottare att nå drömmar och mål. Vill lära dig mer om ditt idrottande och utveckla dig, lägger vi gemensamt upp kurser, träning och personlig coachning som passar just dig så du kan få kunskap och träning att uppnå dina mål.

Anmälda:

1. Angelika Lindberg