Fina tävlingsresultat i helgen!

04 MAJ 2017 22:08
Grattis till Emmely Martinsson, Lotta Reistad och Bohuscuplaget i dressyr för häst Jonna Dahlen, Sandra Liljestrand, Pernilla Molitor och Emma Zell som gjorde kanonresultat i helgen som gick!
  • Skapad: 04 MAJ 2017 22:08

Lotta och Rubins Florestin var på Vartofta rid och körsällskap där de placerade sig som 3:a i en Medelsvår B:1 med 30 starter!

Emmely och Salsa var på Norra Älvsborgs RK där de placerade sig 2:a i en LA:3 samt fick en 4:e placering i Medelsvår C:1!

Bohuscuplaget i dressyr med Jonna - Julia, Sandra - Curre, Pernilla - Elliot samt Emma - Bailey kom på en 3:e plats av 7 lag. Individuellt fick Sandra och Curre en 4:e placering av 29 ekipage i förklassen LC:1. I lagklassen vann Sandra - Curre klassen för lektionshästar.

Grattis igen till alla våra duktiga ekipage!