Vill du tävla?

10 SEP 2019 12:36
Nu har vi en ledig plats i Tävlingsgruppen, detta är en jättechans för dig som vill tävla men inte vill eller kan ha egen häst. Du har då möjlighet att tävla en lektionshäst/ponny utanför ridklubben.
  • Uppdaterad: 10 SEP 2019 12:36

• Du ska gå i lägst grupp III och rida en ordinarie lektion i veckan förutom tävlingsgruppen.
  • I TG rider man till reducerat pris och får låna häst för att tävla på utanför ridklubben vid ett par tillfälle per termin.
  • Du eller målsman som kör StHRKs hästar i transport ska inneha körkort sedan flera år, samt vara en van förare i fordonet, även med släp.
  • Du hjälper till på tävlingar som klubben anordnar och har helgtjänst i stallet 3 ggr/termin.
  • Om ryttaren är under 18 år så ansvarar målsman för hästen vid tävlingar utanför klubben.
  • Ryttaren eller förälder (om ryttaren är under 13 år) ska ha eller ta Grönt kort.

Maila ditt intresse eller om du har några frågor till This is a mailto link senast 25 september. Skriv namn, vilken grupp du går i, varför du vill börja tävla, vad du har för mål med ditt tävlande, om du helst tävlar dressyr eller hoppning och om du vill rida häst eller ponny. Är du under 18 år så måste vi även ha målsmans godkännande att du får vara med och att de kan ställa upp som chaufförer och kan tänka sig att ta Grönt kort om du är under 13 år.

Får vi många anmälningar så väljer ridlärarna i samråd med verksamhetschefen ut två stycken som får platserna, då tittar vi på era ansökningar och hur de stämmer överens med de hästar vi har till förfogande och hur det passar in med de som redan rider i gruppen.

VÄLKOMNA med er anmälan!