Ridläger sommaren 2021

I sommar är det återigen dags för våra populära ridläger hos oss på Stora Höga Ridklubb. Välj mellan alla de olika kurser och läger som vi erbjuder

Vår målsättning är att eleverna får en bra vidareutbildning i sin ridning och hästkunskap samt att alla får en trevlig, lärorik och framförallt ROLIG vistelse tillsammans med oss och hästarna.

1. Övernattningsläger för grupp II - III              28 juni – 2 juli

Lägret startar måndag kl. 9.00 och avslutas på fredagen kl.13,00 med en uppvisning av något slag, då familj och vänner är mycket välkomna att komma och titta.

Vi kommer att sova i klubbhuset i våningssängar. Maten är hemlagad och vi äter gemensamt frukost, lunch, middag och kvällsmat. Två ridpass med omväxlande dressyr, markarbete och hoppning samt ett teoripass per dag. Filmvisning, barbackaridning, lekar, spel och andra överraskningar förekommer under veckan. Om vädret tillåter åker vi och badar!

Pris: 3900: - varav 1000: - i anmälningsavgift

2. Träningsläger för Nina Rasmusson med hoppinriktning

för dig med egen ponny/häst                                    5 juli – 7 juli

För dig upp till 12 år

Lägret startar måndag kl. 9.00 och avslutas på onsdagen kl.14,00 med en uppvisning av något slag, då familj och vänner är mycket välkomna att komma och titta.

Vi kommer att sova i klubbhuset i våningssängar. Maten är hemlagad och vi äter gemensamt frukost, lunch, middag och kvällsmat. Två ridpass där ni är indelade i mindre grupper med omväxlande dressyr, markarbete och hoppning samt ett teoripass per dag, ni kommer föra träningsdagbok under veckan. Det blir filmvisning, spel, lekar, föreläsning och andra överraskningar kommer under veckan. Om vädret tillåter åker vi och badar! Våra ungdomsledare kommer att vara där och ha aktiviteter under kvällarna samt sova där på nätterna.

Uppstallning  för era hästar ingår, foder tar ni med själva.

Pris: 2300: - varav 600: - i anmälningsavgift

3. Träningsläger för Nina Rasmusson med hoppinriktning

för dig med egen ponny/häst                                    8 juli – 11 juli

För dig från 13 år och uppåt

Lägret startar torsdag kl. 9.00 och avslutas på söndagen kl.14,00 med en uppvisning av något slag, då familj och vänner är mycket välkomna att komma och titta.

Vi kommer att sova i klubbhuset i våningssängar. Maten är hemlagad och vi äter gemensamt frukost, lunch, middag och kvällsmat. Två ridpass där ni är indelade i mindre grupper med omväxlande dressyr, markarbete och hoppning samt ett teoripass per dag, ni kommer föra träningsdagbok under veckan. Det blir filmvisning, spel, lekar, föreläsning och andra överraskningar kommer under veckan. Om vädret tillåter åker vi och badar! Våra ungdomsledare kommer att vara där och ha aktiviteter under kvällarna.

Uppstallning för era hästar ingår, foder tar ni med själva.

Pris: 3100: - varav 800: - i anmälningsavgift

4. Dagridläger för NybF - I                            3 – 4 augusti

Detta är ett dagridläger som håller på mellan 9.00 och 16.00. Vi kommer rida två ridpass och ha ett teoripass per dag, samt massa pyssel med hästarna. I priset ingår lunch samt fika på eftermiddagen.

Pris: 1100:- varav 300:- i anmälningsavgift

4. Dagridläger för Nyb - NybF                          5 – 6 augusti

I priset ingår lunch samt fika på eftermiddagen.

Pris: 1100:- varav 300:- i anmälningsavgift

5. Dagridläger för grupp I- II                              9 - 11 augusti

Ett dagridläger som håller på mellan 9.00 och 16.00. Vi kommer rida två ridpass och ha ett teoripass per dag, samt massa pyssel med hästarna.

I priset ingår lunch samt fika på eftermiddagen.

Pris: 1500:- varav 400:- i anmälningsavgift

Mer information

Stora Höga Ridklubb har olycksfallsförsäkring som gäller alla medlemmar, andra bör bli medlemmar eller kontrollera att gällande försäkring finns.

Ni som har anmält er till läger eller kurs får ett välkomstbrev via mail före lägrets början. Där kommer att finnas mer information om tider, vad som är bra att ha med sig samt vägbeskrivning.

Anmälningsblanketten skickas till Stora Höga Ridklubb, Smundstorp 214, 444 93 Spekeröd eller via mail This is a mailto link  Anmälan är giltig då anmälningsavgiften inkommit på bg 5434-8289. Resterande avgift betalas på samma bg senast en vecka före lägrets början.

Anmälan är bindande. Avgiften betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg eller veterinär intyg.

VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 22 NOV 2017 12:08 Skribent: Maria Hake