Anläggningskort

På grund av det stora trycket på anläggningskort har vi beslutat  att ha ett max antal med anläggningskort för att kunna ha en högre säkerhet vid privat ridning. Vi har även infört förmiddagskort som gäller måndag till fredag kl.06,00 - 12,00, även dessa är i begränsat antal.

Vi kommer också ändra så man löser årskort för ett kalenderår (jan-dec).

Reglerna är uppdaterade och ska skrivas på av alla som redan har eller kommer köpa anläggningskort. Är det någon som inte vill ha sitt anläggningskort kvar på grund av de nya reglerna så betalar vi tillbaka för återstående tid (endast hela månader).

Styrelse och personal

Anläggningskort för Ridhus/paddock

Årskort, kalenderår 1 häst 1500
  2 hästar 2500
  3 och uppåt 2500:-+ 500:-/häst
Kalendermånad   300
Termin 1häst, jan-juni 1000
Termin 1 häst, juli-dec 1000

Fm kort, mån - fre 06,00 - 12,00 jan-dec 700:-

Enstaka tillfälle kan endast lösas vid träningar i klubbens regi

Ett tillfälle vid träning medlem 50
Ett tillfälle vid träning icke medlem 100

Betalning för anläggningskort ska ske i förskott och man mailar ridklubben och ser om det finns några anläggningskort "lediga" att köpa.

Alla som löser anläggningskort måste läsa och skriva under "Vad som gäller vid ridning på anläggningen" innan man rider på anläggningen. Antingen skriver Ni ut den och lämnar in den eller så kommer Ni in på kontoret vardagar 8,00 -14,00 och skriver under den innan ni rider på anläggningen.

Regler för ridning på anläggningen.docx - Blankett

Uppdaterad: 13 SEP 2018 12:53 Skribent: Maria Hake